Raindrop Teknik®


Vad är Raindrop-tekniken?


Många har hört termen "Raindrop Technique®", men vad betyder det egentligen? Raindrop Technique® är en avgiftning för kropp och själ. Den utförs genom att droppa olika terapeutiska eteriska oljor längs ryggraden. Oljorna används för att spola ut gifter ur kroppen och döda skadliga bakterier längs kotorna.Tekniken kommer från Lakota-stammen i South Dakota vars förfäder reste norrut över den kanadensiska gränsen för att uppleva norrskenets eller Aurora Borealis underverk. De andades in detta ljus och denna elektromagnetiska energi i sina kroppar och ryggrad, vilket de trodde botade dem från många former av krämpor och sjukdomar. När gränsen mellan Kanada och Amerika upprättades kunde lakotaindianerna inte längre göra denna resa. Istället utvecklade de en teknik där de använde fjädrar för att efterlikna norrskenets krafter för att bota sin själ, kropp och själ.Naturläkaren Gary Young hade turen att studera med en av de äldsta i denna stam, Wallace Black Elk, och blev inspirerad att skapa det som nu är Raindrop Technique®, som alla har hört talas om.Gary Young är grundaren av Young Living och har ägnat större delen av sitt liv åt att hjälpa andra genom att bota utan syntetiska ingredienser och giftiga kemikalier. Den moderna tekniken omfattar användning av ENDAST terapeutiska oljor, fria från konstgjorda kemikalier och konserveringsmedel.

Billigare oljor av sämre kvalitet har inte samma helande egenskaper och kan till och med vara skadliga för mottagaren. Oljorna är kliniskt testade och har en hög antimikrobiell, antiinflammatorisk och antiviral effekt. På så sätt hjälper de till att döda gifter och vilande virus som lever längs ryggraden. Till skillnad från de flesta antibakteriella medel håller eteriska oljor de "goda" bakterierna intakta, så att din kropp inte berövas sin hälsosamma balans.


Under denna massage sänks nio olika oljor som regndroppar från fyra till sex centimeter ovanför ryggraden, så att de får sina helande egenskaper genom klientens aura eller energifält. Detta hjälper till att balansera sambandet mellan kropp och sinne. Oljorna sprids med hjälp av fjäderteknik, som efterliknar Lakota-traditionen, och olika andra massagetekniker för att arbeta in oljorna i ryggradsmusklerna.

Varje eterisk olja som används har sitt eget specifika syfte i tekniken för både kropp och själ.

Eftersom ryggraden är den "motorväg" där alla nerver kommer ut, främjar absorptionen av oljorna här det elektriska flödet längs nervbanorna. Detta bidrar i sin tur till att läka alla delar av kroppen, inklusive organ, körtlar, muskler och andra system i kroppen. Denna teknik fungerar också på det limbiska systemet, som är centrum för känslor genom luktsinnet. Oljornas doft går genom näshålan och når detta centrum i hjärnan. Detta hjälper till att skapa klarhet i sinnet och själen och sedan tillbaka till kroppen. Raindrop Technique® kombinerar aromaterapi med rengöring på cellnivå och skapar ett tillstånd av avslappning och föryngring. Denna process har varit framgångsrik vid behandling av många sjukdomar, bland annat skolios, irritabel tarm, ME/fibromyalgi, ryggsmärta, vertikal lutning och depression.


Det finns otaliga fördelar. Här är några av dem:Balansering och omställning av kroppens energicenter - Kombinationen av tekniker ger en elektrisk och strukturell anpassning av kroppen. Valors blandning av eteriska oljor hjälper till att anpassa kroppen och kallas ofta för "kiropraktor i flaskan".Icke-manipulativ teknik - Ingen manipulering som i kiropraktik utförs. Oljorna hjälper kroppen att återfå balansen genom att öppna energiflödet i hela kroppen.Minskar stress och ångest - oljorna kan inte bara förstärka positiva känslor som glädje och lycka, utan de kan också hjälpa oss att släppa negativa känslor som omedvetet har lagrats på cellulär nivå.Stödjer kroppens naturliga reaktion på irritation och skador - Stödjer immunförsvaret, andningsorganen, nervsystemet och andra kroppssystem. De är starka antioxidanter.Lindrar tillfälliga besvär i muskler, ben och leder - Muskler som är ömma, spastiska eller spända har också nytta av detta. Det minskar muskelspänningar och stöder en sund benstruktur.Förbättrar immunförsvarets funktioner - Stödjer immunförsvaret och hjälper till att frigöra gifter i kroppen. Detta kommer att bidra positivt till din allmänna hälsa och ditt välbefinnande.Känslomässigt välbefinnande och att släppa taget - Eteriska oljor passerar blod-hjärnbarriären och verkar på det limbiska systemet där känslor lagras i "hjärnans känslomässiga dator". Oljorna uppmuntrar till att släppa taget och slappna av för att bidra till en känsla av trygghet och obekymrathet.Hjälper till att avgifta kroppens system - oljorna är rika på fenoler, rengör cellernas receptorplatser och främjar rengöringen av kroppen.

Denna teknik består av att man applicerar terapeutiska eteriska oljor på fötter, ryggrad och nacke och avslutar med att slappna av under en handduk så att oljorna kan göra sitt arbete extra bra. Sessionen tar mellan en timme och 90 minuter, men fördelarna kan hålla i sig upp till en vecka eller mer. Det rekommenderas därför (som efter varje massage) att dricka mycket vatten för att stödja kroppens reningsprocess!Det kan mycket väl vara det helande du söker.