Eteriska oljor

Eteriska oljor har använts för kosmetiska ändamål i tusentals år. Young Living vill gärna dela med sig av denna urgamla tradition och introducera människor till en värld som de kanske aldrig vågat drömma om.

Rena eteriska oljor, som extraheras genom noggrann ångdestillation och kallpressning, är mer potenta och effektiva än torra örter, och de ger snabba och effektiva resultat. När du håller en flaska med eteriska oljor i dina händer har du det bästa av naturen i dina händer. Oljan kan förstuvas, inhaleras, användas på huden eller i massage.

Zo Gebruik je Eterische olienTa hand om din hud

Förbjud potentiellt skadliga ingredienser från din hudvårdsrutin och återupptäck din naturliga lyster. Eteriska oljor kan ge dig en fräsch look, mildra åldersfläckar och ge näring åt ditt hår. Med dessa hud- och hårvårdsprodukter, som endast innehåller naturliga ingredienser, är det lätt att dra nytta av kraften hos eteriska oljor varje dag:

 

ART® Renewal Serum

Lavender Volume shampoo en conditioner

Copaiba Vanilla shampoo en conditioner

Sandalwood Moisture Cream

Lavender eteriska olja


OmegaGize3™Förbättra ditt fysiska välbefinnande


Den moderna livsstilen garanterar inte alltid optimalt fysiskt välbefinnande. Dåliga matvanor, för lite motion och för mycket föroreningar runt omkring oss kan få kroppen ur balans och sänka energinivån. Tillskott av eteriska oljor kan återställa balansen.

Känn dig vital varje dag med råvarubaserade näringsämnen, kraftfulla antioxidanter och rena eteriska oljor i våra produkter:


NingXia Red™

OmegaGize3™

Slique™ Tea

Longevity™

Skapa andlig medvetenhet

Växtrök och eteriska oljor har alltid spelat en viktig roll vid religiösa och andliga ceremonier. De hjälper till att överskrida det triviala och skapa en koppling till något större. Skapa andlig medvetenhet genom att sprida, späda ut eller applicera meditativa, stärkande eteriska oljor på handlederna, fötterna och bakom öronen. Populära eteriska oljor och blandningar för att skapa andlig medvetenhet inkluderar:


Sacred Frankincense

White Angelica™

Joy

3 Wise Men

The Gift


Rengöra ditt hem


Du behöver inte rengöra ditt hem med starka kemikalier. Torka av diskbänken, ta bort klibbig smuts och rengör smutsiga ytor med de milda men mycket effektiva produkterna i vårt Thieves™-sortiment:

Thieves® Household Cleaner

Lemon etherische olie

Thyme etherische olie

Purification™ etherische oliemelange

Lemongrass etherische olieNaturlig städa massage terapi terapeut Norrland Ånge

Seed to Seal

Mer information om vår Seed to Seal-process finns här: SeedToSeal.com


Vill du också bli medlem och få 24 % rabatt omedelbart, klicka här: www.myyl.com/yin-yang#enroll

Om du behöver hjälp med detta eller vill ha mer information först, vänligen kontakta mig .